Izrada sajta

Pružamo uslugu izrade sajtova, kvalitetno, brzo i povoljno

U današnjem digitalnom dobu, sajt je ključna komponenta svakog uspešnog poslovanja. Mi razumemo važnost online prisustva i ponosimo se što pružamo vrhunske usluge izrade sajtova koje će vašem poslovanju omogućiti da se istakne.

Zašto izabrati nas za izradu sajta?

 • Iskustvo i stručnost:
  Naš tim čine iskusni dizajneri i programeri koji su radili na različitim projektima, od jednostavnih prezentacionih sajtova do kompleksnih e-commerce platformi.
 • Prilagođeni pristup:
  Svaki klijent je jedinstven, a mi pristupamo svakom projektu sa ciljem da kreiramo sajt koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama.
 • Transparentnost:
  Uvek ćete biti u toku sa svim fazama razvoja sajta, a naš tim je uvek dostupan za sva vaša pitanja i sugestije.

Kako izgleda naš proces izrade sajta?

 • Planiranje i analiza:
  Pre nego što započnemo sa dizajnom, pažljivo analiziramo vaše poslovanje, ciljeve i konkurenciju kako bismo kreirali strategiju koja će vam doneti najbolje rezultate.
 • Dizajn i razvoj:
  Na osnovu prikupljenih informacija kreiramo vizuelni identitet sajta koji će odražavati vaš brend i privući vašu ciljnu publiku.
 • Testiranje i lansiranje:
  Pre nego što vaš sajt postane javno dostupan, obavljamo niz testiranja kako bismo osigurali da sve funkcioniše besprekorno.
 • Održavanje i podrška:
  Nakon lansiranja sajta, tu smo da pružimo tehničku podršku i održavamo sajt kako bi uvek bio ažuriran i bezbedan.

Kako dalje posle izrade sajta ?

 • Optimizacija za pretraživače (SEO):
  Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače, što znači da će biti lako pronađeni na Google-u i drugim pretraživačima.
 • Povoljne cene bez skrivenih troškova:
  Naša ponuda je transparentna, bez skrivenih troškova. Uvek ćete znati tačno koliko ćete platiti i šta ćete dobiti za svoj novac.

Ukoliko tražite partnera koji će vam pružiti kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu izrade sajta, na pravom ste mestu. Naš tim je posvećen tome da vašem poslovanju pruži najbolje online rešenje koje će vam omogućiti da se istaknete u digitalnom svetu. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo da vam pomognemo.

Najčešća pitanja :

Cena izrade sajta je često glavno pitanje, a odgovor zavisi od mnogih faktora kao što su kompleksnost sajta, dizajn, funkcionalnosti i druge specifične potrebe klijenta. Minimalna cena sajta sa domenom i hostingom počinje od 300 EU pa do opširnijih i komplikovanijih sajtova sa cenom oko 500-600 EU, sve do izrade sajta po ceni od 800 EU i više gde spadaju sajtovi sa specifičnim funkcijama, online prodavnice sa dosta filtera i načina plaćanja, višejezični sajtovi kao i sajtove gde se radi optimizacija za pretragu a konkurencija je izuzetno jaka.

Vreme potrebno za izradu sajta može varirati u zavisnosti od zahteva projekta, ali se kreće od 7 do 15-20 dana.

WordPress sajtova najviše radimo zbog svoje jednostavnosti za održavanje i prilagodljivosti.